Vi har vidtagit åtgärder med anledning av Corona

Dela
Tipsa en vän
Skriv ut

Kära gäst

 

Du som är gäst på Malungs Camping kommer i huvudsak med husvagn, husbil, tält eller hyr någon av våra vackra stugor.

Ni som kommer och bor i husvagn eller husbil, kan kontrollera er egen boendemiljö och därmed känna dig lika trygg på Malungs Camping som du gör hemma.

 

Att hyra stuga ska kännas lika säkert. Alla våra stugor städas av vår personal efter avresa och desinficeras noga. I möjligaste mån står stugorna även tomma mellan bokningarna. 

Här bor du tryggt med nära till naturen och frisk luft.

För att minimera riskerna att smittan sprids och för att säkerställa att ni känner er trygga och får en trevlig vistelse här på Malungs camping, så har vi vidtagit följande åtgärder

 

Eftersom vi tar Swish och fakturerar samt vill att allt vårt boende skall vara förbetalt, så behöver vi aldrig ha någon direkt kundkontakt. Vi lägger ut nycklar i ankomstboxen och ni lämnar tillbaka dem i avreselådan.  Ni kan även boka och kortbetala på våran hemsida här

 

Efter varje besök har vi även stärkt våra städrutiner

Servicehus och gemensamhetbyggnader

  • Vi försöker i största möjliga mån att ta användning av vår nyckelbox där du som gäst får en kod och du hämtar ditt ankostkuvert, nyckel och information.
  • Vi har förbättrat och stärkt våra städrutiner och på alla toaletter och offentliga utrymmen finns det behållare för desinficering och tvål och ber alla våra gäster att tvätta händerna noga både före och efter besök i servicehus.
  • Vi desinficerar alla ytor där man håller och trycker och toaletten desinficeras och görs klinisk ren.

Stugor

  • Vi rullar uthyrningen av stugorna så att vi hyr ut olika stugor olika nätter. Tillsyn och städning av stugorna efter att gästen avrest gör vi efter något dygn för att säkerställa att det inte finns något eventuellt virus kvar i stugan.
  • Vi desinficerar allt i stugan där man håller och trycker och toaletten desinficeras och görs klinisk ren.
  • Vi desinficerar alla nycklar.
  • Vi håller oss uppdaterad på ny information från Folkhälsomyndigheten.

 

Ta hand om er!

Med vänlig hälsning / Malungs camping