Närhet till aktiviteter för alla

En vistelse på Malungs Camping passar perfekt för den aktiva, kanske vill du ha närhet till vacker skog och fauna för en härlig vandrings-, längdskid- & cykeltur eller varför inte bara gångavstånd till centrala Malung. Vår camping ligger geografiskt sett väldigt bra till, med naturen utanför dörren, gångavstånd till centrum och 65km till Sälenfjällen så ges du goda förutsättningar för aktiviteter, mat, nöje och shopping.

Cykel & Vandring

Vi förespråkar rörelse, motion och aktivitet här på Malungs Camping, vilket innebär till exempel cykling och vandring. Det finns därav många cykel- & vandringsleder som utgår direkt från campingen.

Bad/Pool

Ta med en picknickkorg, duka upp och njut sedan av ett svalkande dopp ute i naturen längs Bullsjöns strand. När avgör du helt själv eftersom det är vår allmänna badplats.

Vill du vara garanterad varmvatten så rekommenderar vi vår tempererade utomhuspool. Se öppettider och mer info här!

Längdskidor

Det finns i regel möjlighet att hoppa på längdskidorna direkt vid campingen, men vi rekommenderar att man tar sig till exempelvis Sportfältet i Malung, Byråsen eller större längdskidspår norrut, som exempelvis Kläppen. 

Fiske

Vi har goda förutsättningar för fiske och intresserar inte Västerdalälven så har vi korta avstånd till flera närliggande fiskevatten och ”Put & Take”-platser.

Självklart säljer vi fiskekort i receptionen.

Kanot/SUP bräda

Ta en tur i kanot längs vackra Västerdalälven. Kanoter eller SUP brädor finns att hyra i receptionen, redo för att bäras ned till vattnet för en dagsutflykt

Minigolf

Kan du slå banrekordet? Ta med dig vänner, familj eller företaget och spela en omgång minigolf på vår 12-håls minigolfbana. Kanske kan du slå bakrekordet för säsongen?

Aktuellt banrekord hittar du i receptionen där du även hyr klubbor.

Snöskoter

Utgå direkt från stugan eller campingplatsen med snöskoter! Från Malungs Camping finns det fantastiskt fina leder till b.la. Byråsen och Lisskogsåsen. Malungs Skoterklubbs Ledkartor finns att köpa i receptionen. Vi samarbetar med skoterutbildarna.se som har utbildningar som utgår från Malungs Camping

Xrundan/Digital tipspromenad

XRundan är mycket likt en traditionell tipspromenad med permanent uppsatta skyltar, så du kan gå den digitala tipspromenaden året runt. Svara på frågor gör du i mobilen roligt och enkelt. 

Padel

I nuläget finns det 2 st dubbelbanor och en singelbana. Ni kan själva boka era padeltider i  Matchi appen
Välkomna