Närhet till aktiviteter för alla

En vistelse på Malungs Camping passar perfekt för den aktiva, kanske vill du ha närhet till vacker skog och fauna för en härlig vandrings-, längdskid- & cykeltur eller varför inte bara gångavstånd till centrala Malung. Vår camping ligger geografiskt sett väldigt bra till, med naturen utanför dörren, gångavstånd till centrum och 65km till Sälenfjällen så ges du goda förutsättningar för aktiviteter, mat, nöje och shopping.

Cykel & Vandring

Vi förespråkar rörelse, motion och aktivitet här på Malungs Camping, vilket innebär till exempel cykling och vandring. Det finns därav många cykel- & vandringsleder som utgår direkt från campingen.

Bad

Ta med en picknickkorg, duka upp och njut sedan av ett svalkande dopp ute i naturen längs Bullsjöns strand. När avgör du helt själv eftersom det är vår allmänna badplats.

Vill du vara garanterad varmvatten så rekommenderar vi vår tempererade utomhuspool. Se öppettider och mer info här!

Längdskidor

Det finns i regel möjlighet att hoppa på längdskidorna direkt vid campingen, men vi rekommenderar att man tar sig till exempelvis Sportfältet i Malung, Byråsen eller större längdskidspår norrut, som exempelvis Kläppen.

Fiske

Vi har goda förutsättningar för fiske och intresserar inte Västerdalälven så har vi korta avstånd till flera närliggande fiskevatten och ”Put & Take”-platser.

Självklart säljer vi fiskekort i receptionen.

Kanot

Ta en tur i kanot längs vackra Västerdalälven. Kanoter finns att hyra i receptionen, redo för att bäras ned till vattnet för en dags.

Minigolf

Kan du slå banrekordet? Ta med dig vänner, familj eller företaget och spela en omgång minigolf på vår 12-håls minigolfbana. Kanske kan du slå bakrekordet för säsongen?

Aktuellt banrekord hittar du i receptionen där du även hyr klubbor.

Snöskoter

Utgå direkt från stugan eller campingplatsen med snöskoter! Från Malungs Camping finns det leder till b.la. Byråsen. Ledkartor finns att köpa i receptionen.

Övrigt

Det finns mycket mer att upptäcka och uppleva runt om i vår närhet, bland annat levande fäbodar, shopping och ridning.

Kom in i receptionen så hjälper vi dig planera in ett gäng aktiviteter under din vistelse.