Kära gäst

Tyvärr blir Dansbandsveckan 2021 inställd, men vi sadlar om inför 2022 och eftersom vi är måna om dig som gäst så tänkte vi ge dig tre alternativ;

Alternativ 1

Vi erbjuder dig att flytta fram din bokning till Dansbandsveckan 2022. Detta innebär att du har kvar din betalning på bokningen (samma plats) och att du inte mister några pengar på avbokning.

Alternativ 2

Eftersom vi har fått många förfrågningar om man kan komma ändå under vecka 29, så finns givetvis möjligheten kvar, att lägga din semester här den veckan. Malungs Camping är en helårsöppen camping, så vi kan även erbjuda dig att använda dina redan inbetalda pengar, under hela året 2021 (flytta bokningsdatum).

En extra ”rabatt” kommer då att utfärdas på ditt boende i form utav 300 kr extra,
som du /ni själva kan utnyttja när du/ni kommer och bor hos oss.

Alternativ 3

Vill du avboka, så gäller avbokningsreglerna som tidigare. Det vill säga att det kommer att dras en liten avgift (olika på fakturorna, så ett bestämt belopp kan ej skrivas ut här) men du får tillbaka resterande belopp. Vi behöver då dina bankkontouppgifter, för att kunna betala tillbaka pengarna.

Du kan maila dessa till campingen@malung.se eller ringa  +46 (0)280-18650

Vi följer så klart folkhälsomyndighetens allmänna råd.

Du som bor i husbil eller husvagn kan känna dig lika trygg och säker som hemma, eftersom man själv kan kontrollera sin boendemiljö till 100%.

Att hyra stuga ska kännas lika säkert. Alla våra stugor städas av vår personal efter avresa och desinficeras noga. I möjligaste mån står stugorna även tomma mellan bokningarna. 

Välkomna till Malungs Camping och ett härligt äventyr i Dalarna, med utsikt över Västerdalälven och Bullsjön

Ta hand om er tills vi ses igen !