En del av Malung-Sälens Kommun

Dela
Tweeta
Tipsa en vän
Skriv ut

Malungs Camping är en vacker camping belägen längs Västerdalälven i Malung med närhet till både natur, butiker och upplevelser. Vår vision är att skapa goda intryck och minnen i form av givande vistelser och spännande aktiviteter med anknytning till vår härliga camping.

Den tempererade Poolen är Öppen 10.00-17:00 under sommarsäsongen

Kontakta oss

Har du generella frågor kring boende, bokning eller liknande hänvisar vi till vår telefon eller mejl via receptionen enligt nedan. När receptionen är stängd kan ni ringa vårat journummer och boka plats/tält eller stuga direkt via telefon när ni anländer. Journumret finner ni på receptionsdörren.

Notera att ankomst och avresa på helger är fullt möjligt oavsett öppettider. Nyckelutlämning och nyckelinlämning sker då via nyckelskåp.

Vi är en Infopoint

Eftersom vi är en del av Malung-Sälen Turism/Visit Malung-Sälen är vi även en så kallad InfoPoint, vilket innebär att vi har god lokalkännedom och en mängd bra tryckmaterial som till exempel kartor, tidningar och olika guider för vårt närområde. Här kan du få tips om evenemang, sevärdheter, utflyktsmål, logi, mat- och fikaställen.